DENİZLİ / PAMUKKALE - Hüsamettin Kulaklı İlkokulu

Hüsamettin Kulaklı İlkokulu

Adres
ZÜMRÜT MAH. VATAN BUL. H. KULAKLI İ.Ö.O. EK BİNA SİTESİ HÜSAMETTIN KULAKLI ILKOKULU BLOK NO 166 İÇ KAPI NO 1 PAMUKKALE / DENİZLİ
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak .
Misyon
• Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuzun resim,şiir,kompozisyon gibi kültürel yarışmalarda Türkiye Üçüncülüğü,İl birinciliği gibi derecelerimiz bulunmaktadır.
08:45 14:30 Anasınıfları Sabahçı Grup 07:40 -12:40 Öğleci Grup 12:50 - 17:50
Lojman
0 -
Ulaşım
Şehir içi otobüs (19 - 22 Numaralı) ve Eskiyol minübüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri olarak Bağbaşı Zümrüt mahallesinde bulunmaktadır. Çameli, Acıpayam, Tavas, Serinhisar ve çevrelerinden gelen ailelerin çocuklarından oluşan bir öğrenci profili vardır.
İl merkezine 6 km mesafededir .